Afdrukken
PDF

Boekingen

Willy van de Wiel is te boeken voor o.a Bedrijfsfeesten, Beursdemonstraties, Clinics, Kroegdemonstraties, personeelsfeest en relatiedagen, hieronder geven we wat uitleg.

Bedrijfsfeest 

Meerdere dartbanen staan opgesteld in een sfeervolle locatie. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een setje dartpijlen en vervolgens legt de master caller de spelregels uit. Er worden eerst teams gemaakt en een wedstrijdelement wordt toegevoegd. Na een 30 minuten zal de professional ieder team of een teamlid uitnodigen voor een duel. Welk team is het beste bestand tegen Willy van de Wiel ?

 
 
Beursdemonstratie

Dartdemonstratie door Willy van de Wiel met MasterCaller, geïntegreerd in uw stand op een beurs Publiek wordt uitgenodigd op uw stand te darten, al dan niet voor kleine prijzen. het management van Willy van de Wiel verzorgt dit soort demonstraties in goed overleg met de klant om alles in goede banen te leiden  

 
 
Clinic 

Wij kunnen voor u op verschillende locaties een dartclinic organiseren.  Een wedstrijdje darts zorgt voor een informele, gezellige sfeer. Extra leuk is het om bijvoorbeeld uw eigen flights te laten bedrukken met uw bedrijfslogo: wij nemen deze organisatie graag voor u uit handen!

Tijdens een clinic darten leggen de instructeurs het spelletje kort uit, waarna in een toernooivorm tegen elkaar gespeeld kan gaan worden. Jong of oud, sportief of niet: dit spelletje kan iedereen! Extra leuk is het natuurlijk dat Willy van de Wiel grote naam in de dartssport  uw clinic komt begeleiden .

Hij zal u alles bij brengen over de dartsport. Verder heeft u natuurlijk de mogelijkheid Willy van de Wiel uit te dagen. Wie verslaat Willy van de Wiel met een "one-hundred-and-eighty"!

Informeer naar de vele mogelijkheden die een dartclinic heeft. Een gegarandeerd onvergetelijke activiteit met de gezelligste sport van Nederland! 

 
 
Kroegdemonstratie 
Een demonstratie met Willy van de Wiel staat voor gezelligheid en een zeer geslaagde avond. Tijdens de demonstratie zal Willy het opnemen tegen enkele spelers uit het publiek en zal de avond in het teken staan van schitterende uitgooicombinaties en later op de avond spectaculaire hoge scores. Tevens zal Willy van de Wiel de aanwezige een impressie geven van zijn spraakmakende carrière als topdarter. 
 
Personeelsfeest

Bent op zoek naar iets anders tijdens een personeelsfeest dan karten of steengrillen? een Dartdmonstratie of Clinic kan uitkomst bieden. Uiteraard regelen en verzorgen wij de dartbaan, geluidsinstallatie, Willy van de Wiel en MasterCaller.  

 
Relatiedagen 

Wilt u wel eens wat anders dan alleen maar een diner met uw belangrijke zakenrelaties en wilt u hen een onvergetelijke avond bezorgen? het management van Willy van de Wiel verzorgt een avond met topspeler Willy van de Wiel. Uw relaties krijgen niet alleen een demonstratie, maar ook uitleg over de dartsport en les in het darten. Uiteraard kan men het opnemen tegen elkaar of tegen Willy van de Wiel.  

Bent u geïnteresseerd om Willy van de Wiel te boeken ? stuur dan even een emailtje naar
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.